FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Veckans hållbara erbjudande: 
20 % rabatt på våra populära presentboxar som är fyllda med giftfria hudvårdsprodukter!

Sedan jag läste boken ”Badskumt - gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg” av Katarina Johansson har jag blivit allt mer uppmärksam på kemikalier i hudvårdsprodukter. Steg för steg har jag rensat och bytt ut badrumsprodukter för att inte utsätta min kropp för onödiga och skadliga kemikalier samt bespara miljön.
Men vad ska man använda om man inte vill ha gift i armhålan? Min absoluta favorit i badrumsskåpet är Deolicious. Det är en helt naturlig, ekologisk och doftfri deodorant i krämform som tillverkas för hand på Gotland. Den är otroligt effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt utan aluminium, alun, parfym, parabener och andra kemikalier. Istället för att dölja svettlukten med en parfym jobbar Deolicious med att avlägsna bakterierna som orsakar lukten. Toppen, eller hur?

Snart är det Mors dag. En dag då vi lite extra tar hand om våra mammor och visar hur fantastiska de är. Självklart borde man ju visa det varje dag men i vardagen är det ibland lätt att man glömmer. Ta därför tillfället i akt och visa lite extra varför din mamma är världens bästa! Vad kan passa bättre, om man känner att man vill överraska sin mamma med en liten present, än våra uppskattade presentboxar som är fyllda med giftfria hudvårdsprodukter!?


Ange koden: HUDVÅRD i kassan så drar vi av din rabatt. Erbjudandet gäller t.o.m. 170521.
Läs mer och köp: HÄR!

För dig som vill handla hållbart, giftfritt och ekologiskt. Håll utkik efter VECKANS HÅLLBARA på
Instagram och Facebook – alltid med ett bra erbjudande!

Giftfri hudvård

2017-05-16 @ 11:48:28
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden fQ5qaf:
Kommentarer:
Fortsätt »