FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Ekologisk hand- och fotkräm
Dina torra och spruckna händer och fötter kommer att tacka dig för att du använder en kvalitetsprodukt med bara naturliga ingredienser. Krämen mjukgör och återfuktar och kan även användas på knän, armbågar och underben. Den absorberas snabbt och man upplever ingen kladdighet. Bäst av allt den är ekologisk, Econat certifierad och innehåller inga parabener, mineraloljor, färgämnen, PEG eller animaliska biprodukter.
Välj mellan 25 ml och 150 ml. Tuben med 25 ml passar dig som vill testa krämen för första gången eller som vill packa med en mindre tub på resan.
Ekologisk hand- och fotkräm
Läs mer och köp: https://www.jdots.se/sv/artiklar/hand-fotkram-ekologisk-honung.html

Saltskrubb
Underbart uppfriskande kroppsskrubb från BiOliv med doft av citron. Den gör huden fantastiskt mjuk och ökar blodcirkulationen. Dessutom är den mycket näringsrik och stimulerar cellförnyelse. Bäst av allt den är Econat certifierad och innehåller inga parabener, mineraloljor, färgämnen, PEG eller animailska biprodukter.

Använd en handfull skrubb och massera försiktigt in över hela kroppen när huden är fuktig. Skölj bort med vatten. Ingen hudkräm behövs efter denna snabbverkande spabehandling.

Tips!
Till torra och nariga händer - ta lite saltskrubb och gnugga in ordentligt i händerna. Skölj av och dina händer blir mjukare och lenare än vad de någonsin har varit!
Saltskrubb
Läs mer och köp: https://www.jdots.se/sv/artiklar/saltskrubb-olivolja.html

Läppsalva
Mjukgörande och återfuktande läppsalva med solskyddsfaktor 6 som kan användas såväl på vintern som på sommaren. Läppsalvan innehåller kamomill, bivax, propolis och Ulmo-honung som är en kinesisk honung med särskilt bakteriedödande egenskaper. Den har en ljuvlig smak av vanilj och används både vid förebyggande läppvård och när läpparna redan är påverkade av kyla, hetta eller andra omständigheter. Mycket vårdande och skyddande för torra läppar! Läppsalvan är ekologisk och Econat certifierad och innehåller inga parabener, mineraloljor, färgämnen, PEG eller animaliska biprodukter.
Läppsalva
Läs mer och köp: https://www.jdots.se/sv/artiklar/lappsalva-ekologisk-honung.html

Olivtvål med lagerbladsolja
Handgjord och mycket välgörande olivtvål med 20 % lagerbladsolja - perfekt för torr hud! Den innehåller inga animaliska produkter, parfym, kemikalier, färg eller konserveringsmedel. Lagerbladsoljan gör tvålen extra läkande och antiseptisk. Passar personer med torr hud, psoriasis, eksem, hudirritation och klåda. Även bra för hårtvätt och att förebygga mjäll, torr hårbotten och återställa strukturen i fett, skadat och livlöst hår. Löser sig i saltvatten.
Olivtvål med lagerbladsolja
Läs mer och köp: https://www.jdots.se/sv/artiklar/olivtval-lagerbladsolja-.html
2017-01-07 @ 11:43:26
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden czLtsU:
Kommentarer:
Fortsätt »