FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Det är något speciellt med givandets glädje. Mottagaren tindrar och kanske glimmar den som ger ännu mer… Särskilt när man hittar det där lilla extra som vackert hantverk och modern design. Gåvor som håller länge gör sig extra bra under granen.
Inspireras av våra fem hållbara gåvotips att önska eller ge bort:

TÄND ETT LJUS. Ingenting är så stämningsfullt som levande ljus när mörkret sänker sig omkring oss. Istället för en julblomma föreslår vi att du tar med dig en förpackning svenska handstöpta herrgårdsljus till nästa glöggfest.
Svenska handstöpta herrgårdsljus

UNDERBART EKO. Deolicious är en helt naturlig, ekologisk och doftfri deodorant i krämform som tillverkas för hand på Gotland. Den är otroligt effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt utan aluminium, alun, parfym, parabener och andra kemikalier. Perfekt gåva till alla eko-entusiaster!
Deolicious

MASSIVT FÖR MATGLADA. Allt fler blir medvetna om miljö- och hälsoeffekterna av vår överdrivna förbrukning av plast. JDOTS stilrena och egentillverkade skärbrädor/serveringsbrickor är ett måste för alla hemmakockar och en snygg inredningsdetalj i köket. Ta i trä!
Skärbrädor i trä

OMSORG. Inget går upp mot en supermjuk pläd i renaste lammull. Den håller även dig varm under kalla vinterdagar och sommarnätter och blir en snygg tidlös detalj på soffan. Härligt omsorgsfull till den som lätt blir frusen.
Plädar från Klippan

FREDAGSMYS. Oljelampa Candeye är en snygg inredningsdetalj med hög mysfaktor. Förutom att oljelampan både är vacker och stilren är den snäll mot miljön eftersom den är tillverkad av återvunna material (PET-plast och aluminium). Lys upp mörkret och mys!
Oljelampa

2015-11-26 @ 15:54:30
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden gsejys:
Kommentarer:
Fortsätt »