FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Tänk vad skönt för alla tomtar att slippa trängas på stan i år. Beställ dina klappar enkelt och bekvämt från JDOTS webshop istället. Här kommer tre julklappstips som garanterat kommer att göra succé:

TILL DEN FRUSNE.
Dagens första julklappstips är till den som lätt blir frusen. Eller, om det blir en likadan vinter som de senaste åren, så kan det passa till vem som helst. Vår storsäljare pläd Tango är en mysig fiskbensmönstrad ullpläd i supermjuk kvalitet från svenska Klippans Yllefabrik. Finns i flera härliga färgställningar.

Pläd Tango

TILL MYSFARBRORN.
Oljelampa Candeye är en snygg inredningsdetalj med hög mysfaktor. Förutom att oljelampan både är vacker och stilren är den snäll mot miljön eftersom den är tillverkad i återvunna material (PET-plast och aluminium). Starta fredagsmyset!
Oljelampa Candeye


TILL DEN NYBLIVNE HUSÄGAREN.
Solcellslampor är den perfekta trädgårdsbelysningen. Den tillåter dig att spara energi och vara miljömedveten, samtidigt som du skapar en vacker utomhusbelysning och förvandlar din uteplats eller gård till ett helt nytt rum. Använd solcellsbelysning för att skapa trygghetsbelysning längs med gångarna så att du inte snubblar på kvällen. Det ger en känsla av att platsen är bebodd, även när du är på semester, vilket minskar inbrottsrisken. Det är inte helt dumt det heller!

Solcellslampa

2014-12-03 @ 12:40:14
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden JYyZyJ:
Kommentarer:
Fortsätt »