FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Hur länge räcker en burk?
Det är såklart olika från person till person. Vissa hävdar att burken räcker i ett halvår, medan andra använder upp den på två månader. Vi rekommenderar att smörja in en ärtstor klick i varje armhåla, men testa dig fram till vad som känns bäst för dig. Har du behåring under armarna kan det eventuellt behövas en lite större mängd, och svettas du väldigt lite räcker en mindre klick.

Hjälp, min deo har smält. Vad gör jag?
Kanske förvarar du den i ett varmt badrumsskåp? Eller befinner dig i tropikerna? Deolicious smälter nämligen vid en temperatur över 23 grader. Men lugn. Rör runt i burken med en ren sked, och ställ in den i kylen. Snart är den som vanligt igen!

Jag har hört att bikarbonat också kan innehålla aluminium?
Det stämmer, vissa sorters bikarbonat innehåller små mängder aluminium,. Vår leverantör garanterar ett bikarbonat helt fritt från aluminium. Vissa ”aluminiumfria” deodoranter på marknaden innehåller istället alun, men även det är ett aluminiumsalt. Deolicious innehåller alltså varken aluminium eller alun.

Jag tycker att det känns lite bökigt att applicera deon med fingrarna, har ni tänkt på att göra en roll on-variant?
Vi värnar om miljön och vill lämna ett så litet avtryck som möjligt efter oss. Därför har vi valt bort alla typer av plastförpackningar, såsom deo-stick och roll on-flaskor. Dessutom innehåller plast en mängd farliga kemikalier, vissa med hormonstörande och cancerframkallande egenskaper.

Varför är deon doftfri?
Vi ville göra en deodorant som kan användas av alla. Kvinnor, män, parfymallergiker, ammande mammor, pappor som sover med en bebis i armålan, tonåringen och damen i övergångsåldern. Dessutom tycker vi det är trevligt att slippa lägga till ännu en parfym i den doftcoctail som de flesta av oss har på oss till vardags i form av duschcreme, shampoo, hudlotion, stylingprodukter, eau de toilette m m.

Deolicious

Deolicious är en helt naturlig, ekologisk och doftfri deodorant i krämform som tillverkas för hand på Gotland. Den är otroligt effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt utan aluminium, alun, parfym, parabener och andra kemikalier. För att läsa mer och handla klicka HÄR!
2014-10-12 @ 10:54:23
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden TBX94A:
Kommentarer:
Fortsätt »