FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Hösten är här på riktigt och äntligen får vi klä oss igen. För ärligt talat är vi på JDOTS alldeles extra förtjusta i höstens varma, bekväma och trivsamma känsla. Ulligt, mjukt och blankt. Grått i alla nyanser ger en varm och mysig känsla. Njut av en dov och sober färgskala.
Vackert och varmt med grått

Inget går upp mot en mjuk pläd i renaste ull! Vår storsäljare pläd Tango är en mysig fiskbensmönstrad ullpläd i supermjuk kvalitet från svenska Klippans Yllefabrik.


Oljelampa Candeye blir en snygg inredningsdetalj med hög mysfaktor. Förutom att oljelampan både är vacker och stilren är den snäll mot miljön eftersom den är tillverkad i återvunna material (PET-plast och aluminium).

Härliga tofflor i skön mjuk filt med stöd för hålfoten. Denna svenskdesignade toffel (som japanerna älskar) finns från storlek 30 till 44.

Vill du ha en ekologisk disktrasa som håller länge, som kan läggas på komposthögen när den inte används längre och som dessutom är certifierade Bra Miljöval av Naturskyddsföreningen? Då kan vi varmt rekommendera Växbo Lins fantastiska disktrasor!

Dessa små unika nallar är tillverkade av handfärgade yllelappar (fotlappar från svenska armén!) efter gammalt mönster. De handbroderade ögonen och nosen ger varje nalle ett personligt uttryck, samtidigt som det är barnsäkert. Ingen är för ung eller för gammal för en nalle.

2014-10-07 @ 17:21:15
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden eDXMj3:
Kommentarer:
Fortsätt »