FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Nu utökar vi vårt miljösmarta sortiment och lanserar KLIMATSHOPPEN!

KLIMATSMARTA VAROR FÖR EN HÅLLBAR LIVSSTIL!
Allt vi människor gör har inverkan på vår miljö på ett eller annat sätt. Maten vi äter, kläderna vi har på oss, ja allt som produceras får effekter för världens skogar, vatten, luft, djur och växter. Miljön och hur vi ska värna om den ligger oss på JDOTS varmt om hjärtat och vi vill gärna hjälpa dig att göra grönare vardagsmiljöval och leva lite mer miljömedvetet. För oss är det spännande att försöka hitta nya funktioner och användningsområden för saker som annars skulle slängas. Här hittar du produkter som är gjorda av återvunna material, spill och tyger från förr. En och annan udda, kantstött tallrik och några loppisfynd får också vara med. Shopping ska vara både hållbar och njutbar!

EKOLOGISK DEODORANT. Deolicious
Deolicious är en helt naturlig, ekologisk och doftfri deodorant i krämform som tillverkas för hand på Gotland. Den är otroligt effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt utan aluminium, alun, parfym, parabener och andra kemikalier.

SOLCELLSLAMPA. Deluxe
Solcellslampor är den perfekta trädgårdsbelysningen. Den tillåter dig att spara energi och vara miljömedveten, samtidigt som du skapar en vacker utomhusbelysning och förvandlar din uteplats eller gård till ett helt nytt rum.  

Psst … missa inte våra mjukgörande och återfuktande läppsalvor. De är Econat certifierad och innehåller inga parabener, mineraloljor, färgämnen, PEG eller animaliska biprodukter. Hudvård när den är som bäst!
LÄPPSALVA

2014-09-11 @ 18:00:39
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden V3tkSL:
Kommentarer:
Fortsätt »