FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Skomakarens barn har de sämsta skorna … Det uttrycket har väl de flesta hört och det stämmer extremt väl in på mig. Hur många kuddar, hissgardiner, dynor, tygkassar, flaggspel och sängöverkast har jag inte sytt de senaste månaderna? Jag kan lova er att det är många. Törs inte ens tänka på hur många trådrullar jag har förbrukat.

Ända sen i julas har jag velat piffa till mitt vardagsrum och sy några nya kuddar till soffan. Mitt eget hem har fått stått tillbaka när symaskinen åkt fram och mina kära kunder har kallat. Fram tills nu …

Under uppbyggnaden av JDOTS webshop fanns en enda gyllene regel; här ska bara finnas saker som jag verkligen älskar! Så det fick bli matta Rainbow i vitt, pläd Mosaik i magenta och storsäljaren oljelampan Candeye som fick flytta in i mitt vardagsrum. Jag älskar verkligen kudde Hexagon, så jag var bara tvungen att sy en till mig själv! Det blev en orange-rosa variant. Rosa och orange är kanske en av de bästa färgkombinationerna (som plupparna i TP eller vad som helst från Marimekko). Eller hur? Estrid Ericssons klassiska elefantmönster i orange fick det också bli. Det passar riktigt bra ihop med JDOTS-etiketten!

HURRA! Äntligen har jag fått ett mysigt vardagsrum.

 SKOMAKARENS BARN

2014-08-10 @ 17:36:00
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 23LYrR:
Kommentarer:
Fortsätt »