FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

En bit tyg räcker till mycket. Ett nytt konstverk på väggen, mjuka kuddar i soffan, uppgradering av köksstolarna eller varför inte klä om hela rummet! Blommigt, grafiskt, enfärgat, gulligt, stormönstrat, romantiskt, helgalet, randigt, tokmönstrat, prickigt, sobert, retro, rutigt ... Tyg väcker ha-begär!

Vi samarbetar med det engelska tygföretaget Harlequin. Deras tyger är fantastiska med härliga mönster och fina färger. Nedan finner ni några av deras vackra interiörbilder – låt dig inspireras.

Tyg väcker ha-begär!

Har du en vision så hjälper vi på JDOTS dig att skapa unika, vackra och praktiska inredningslösningar. Bara fantasin sätter gränser! Vi har ett nära samarbete med både tapetserare och ett möbelsnickeri där vi är en del av designprocessen. Allt för att möta dina önskemål!

HEMMET.
Vill du snygga till i sovrummet med en hissgardin och matchande sängöverkast eller fräscha upp den sköna soffan med ett nytt tyg och kuddar?
 
TYGTAVLA.
Ett perfekt alternativ till sänggavel, tavla, fondvägg och tapet. Klädsamt för väggen och bra ljuddämpare. Du kan beställa din tygtavla i valfri storlek och i valfritt tyg.
 
DRAPERI.
Ett draperi för ytterdörren eller altandörren gör det där lilla extra för hallen och stänger ute ljud och kyla.
 
UTEPLATSEN/ALTANEN.
Behöver du fräscha upp altanen med en dagbädd, schysta dynor eller några kuddar?
 
BÅTEN/HUSVAGNEN.
Önskar du styla om båten eller husvagnen? Omklädda dynor gör att den känns helt ny!
 
HUSDJUREN.
Vill du ha något nytt och roligt till din älskling så fixar vi det. Vi kan skapa det unika!
 
HEMBESÖK – OSÄKER?
Självklart kommer vi hem till dig för att mäta och lämna inredningsförslag. Önskar du montering och uppsättning står vi gärna till tjänst. Du kan luta dig tillbaka och bara njuta!
 
Välkommen till jdots.se!

Telefon: 070-642 80 15
E-post: Info@jdots.se

 

2014-08-05 @ 17:57:57
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden daC9HB:
Kommentarer:
Fortsätt »