FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Ser hemmet lite trött ut i det skarpa vårljuset? Nu är det hög tid att städa bort vinterdammet och släppa in vårfärgerna. Pigga upp med färgsprakande mattor, vackra ullplädar, lyxiga kuddar, snygga sängkläder och färgstarka detaljer. Här på jdots.se hittar du inredning för alla smaker. Enkelt och väldigt bekvämt.

Matta Rainbow
Känner du att ditt hem behöver lite färg?
En matta är inte bara en matta, den ska förgylla ditt golv och förse ditt hem med glädje och välbefinnande.

Plädar
Inget går upp mot en mjuk pläd i renaste ull! Svep in dig i den i trädgårdsstolen och läs en god bok. Eller använd den i sovrummet som en varm vän när vinden tjuter utanför. Nu har vi verkligen rustat inför 2014 med flera sköna ullplädar!

Kuddar
Vårtrenden pekar på kuddar. Och det ska vara många kuddar!
Blommigt, grafiskt, enfärgat, gulligt, stormönstrat, romantiskt, helgalet, randigt, tokmönstrat, prickigt, sobert, retro, rutigt …
Kuddar väcker ha-begär!

Sängkläder
Man brukar säga att sovrummet ska inredas lika lyxigt och vilsamt som ett hotellrum. JDOTS hjälper dig att ta hotellkänslan till sovrummet. Våra underbara och vackra sängkläder är gjorda av högsta kvalitet med satinvävd handkammad bomull. Njut av en härlig god natts sömn. Sov gott!

Oljelampor
Ljuset är inte bara nödvändigt för att vi ska se, det är vackert också. Oljelampa Candeye blir en snygg inredningsdetalj med hög mysfaktor. Perfekt för sena sommarkvällar!

 

2014-04-03 @ 18:12:15
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 7zbFmW:
Kommentarer:
Fortsätt »