FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

För mig är det inte bara utsidan som räknas, det handlar om ursprung. Varje sak kan berätta en historia och hela kedjan är viktig – från tillverkning till färdig produkt. Under kategorin ”Återanvänt & Återvunnet” i JDOTS webbshop tar jag upp hur några små, enkla val i vardagen kan få stora effekter på miljön. Jag vill få folk att tänka till kring en så liten sak som en platspåses inverkan på miljön, värmeljus och de där jeansen som hänger i garderoben. Kan jag bara få en person att göra ”grönare” val så är jag nöjd.

Alla JDOTS produkter tillverkas med tanke på miljö och etik. Arbetet och designen görs med kärlek och omsorg till planeten. Att i största möjliga mån använda spilltyger, ta till vara på produkter som annars skulle slängas och ge dem nytt liv är en inspirationskälla. Att samarbeta med leverantörer som är miljömedvetna och kämpar för mänskliga rättigheter känns också viktigt.

Vår vision: Att bli det självklara valet vid köp av unika, tidlösa och hållbara produkter, till sig själv och hemmet.
Affärsidé: JDOTS ska, med omtankte om människan och miljön, erbjuda ett unikt sortiment med produkter där kvalitet, omsorgsfullt hantverk och tidlöshet står i centrum.
Kundnytta: Göra det enkelt för kunden att skapa en personlig och unik stil och samtidigt värna om miljön.

Välkommen till JDOTS!


2014-04-01 @ 21:23:05
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 97RKdJ:
Kommentarer:
Fortsätt »