FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

De senaste åren har en pysselvåg gått över världen under definitionen DIY som står för ”Do it Yourself” (gör det själv) och som framför allt handlar om att utforska sin egen kreativitet och skapa något personligt och originellt. DIY är oftast både miljövänligt och motverkar överdriven konsumtion då man fokuserar på att återanvända uttjänta produkter och skapa något nytt i så stor utsträckning som möjligt.

JDOTS bästa DIY tips är: Bygg ditt eget kakfat.
Det är inte alls svårt att göra ett alldeles eget och unikt kakfat. Du behöver bara några fina tallrikar och en borrmaskin. Alla tillbehör såsom handtag i olika modeller, skyddsplattor, borr och bottenskruv finns att köpa här i JDOTS webshop.

Om du inte direkt vet vad du vill göra så finns det hur mycket inspiration som helst på nätet. Själv har jag precis hittat den otroligt inspirerande bloggen anastasias.se. Anastasias kreativitet är verkligen i toppklass! Hon bakar, pysslar, skapar med lera, fotograferar och framför allt bygger hon fantastiska kakfat. Bilderna kommer från anastasias.se. Kika gärna på hennes blogg! Du kommer inte ångra dig :)

BYGG DITT EGET KAKFAT.
                                                                 TJUSIGT. Så här fint och hemtrevligt kan det bli!
 
2014-01-16 @ 12:11:21
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 8Crqpa:
Kommentarer:
Fortsätt »