FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Tänk vad skönt för alla tomtar att slippa trängas på stan i år. Beställ dina klappar enkelt och bekvämt från JDOTS webshop istället. Här kommer tre julklappstips som garanterat kommer att göra succé:

TILL DEN FRUSNE.
Dagens första julklappstips är till den som lätt blir frusen. Eller, om det blir en likadan vinter som de senaste åren, så kan det passa till vem som helst. Vår storsäljare pläd Tango är en mysig fiskbensmönstrad ullpläd i supermjuk kvalitet från svenska Klippans Yllefabrik. Finns i flera härliga färgställningar.
TILL DEN FRUSNE.

TILL SÖMNTUTAN.
Med små vackra broderade blommor förs tankarna till en ljummen midsommarnatt. Våra fina sängkläder Romantik är inte bara otroligt vackra, det har också en fantastisk kvalitet. Finns både till enkel- och dubbelsäng. Sov gott!
TILL SÖMNTUTAN.

TILL MYSFARBRORN.
Oljelampa Candeye blir en snygg inredningsdetalj med hög mysfaktor. Förutom att oljelampan både är vacker och stilren är den snäll mot miljön eftersom den är tillverkad i återvunna material (PET-plast och aluminium). Starta fredagsmyset!
TILL MYSFARBRORN.


Fram till jul kommer vi regelbundet att ge dig våra spännande och högkvalitativa julklappstips som passar till både dig själv, din familj och dina vänner. För fler julklappstips håll er uppdaterade här på JDOTS blogg eller följ oss på facebook och Instagram!

2013-11-24 @ 12:12:34
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden CKRDGV:
Kommentarer:
Fortsätt »