FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Vi går mot advent! Vintermörkret lägger sig och vi längtar efter att sätta upp adventsljusstakarna och göra julfint i våra fönster. Visste du att dina gamla adventsljusstakar är riktiga energitjuvar? Energimyndigheten har testat fönsterstjärnor, ljusslingor och juldekorationer. En miljon hushåll kan på bara en månad spara 69 miljoner kilowattimmar genom att välja effektiva lysdiodlampor, LED, istället för glödlampor i sin advents- och julbelysning! Med i testet fanns adventsljusstake Tall Bow (som vi säljer här i JDOTS webshop), den blev bäst i test med motiveringen: Mycket energisnål.
Här kan du läsa mer om testet: http://www.energimyndigheten.se/Hushall/Testerresultat/Testresultat/Julbelysning-2012/


Vill du spara energi, miljö och plånbok? Köp våra vackra adventsljusstakar med LED-belysning:

Köp våra vackra adventsljusstakar med LED-belysning
ADVENTSLJUSSTAKE TALL BOW.
Adventsljusstake Tall Bow är en helt underbar adventsljusstake i bågform. Sju stycken energisnåla LED ljuskällor på 0,1 watt styck sprider ett behagligt ljus. En riktig JDOTS-favorit som kommer bli ett smycke i ditt hem!

Köp våra vackra adventsljusstakar med LED-belysning
ADVENTSLJUSSTAKE TALL T.
Adventsljusstake Tall T är en modern adventsljusstake i T-form. Sju stycken energisnåla LED ljuskällor på 0,1 watt styck sprider ett behagligt ljus. En stilren prydnad för ditt fönster!

Köp våra vackra adventsljusstakar med LED-belysning:
ADVENTSLJUSSTAKE TALL.
Adventsljusstake Tall är en riktigt stor och pampig ljusstake för stora fönster. Eller varför inte placera den på golvet eller sidebordet! Hela 110 cm hög och 61 cm bred drar den garanterat blickarna till sig. Nio stycken energisnåla LED ljuskällor på 0,1 watt styck sprider ett behagligt ljus. Think big!

2013-11-14 @ 18:35:58
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 2QuBD7:
Kommentarer:
Fortsätt »