FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Jag vet inte hur det är med er men Wettextrasor är bland det äckligaste jag vet. Som tur är finns det ju andra och betydligt bättre alternativ! För snart ett år sen köpte jag min första disktrasa i 100 % lin från Växbo Lin och nu är denna fantastiska disktrasa är ett måste i mitt kök.

Disktrasor från Växbo Lin
Med en disktrasa från Växbo Lin kan du säga hej då till Wettex för gott!

Disktrasor från Växbo Lin
PASSA PÅ! Nu 20 % rabatt på alla disktrasor från Växbo Lin

Växbo Lin är ett företag som värnar om de gamla traditionerna och alla deras produkter är vävda i 100 % lin. De väver och syr allt på sin fabrik i Hälsingland och alla deras produkter är certifierade Bra Miljöval av Naturskyddsföreningen. Lin är ett fantastiskt naturmaterial och har den unika egenskapen att absorbera fukt bättre och sedan torka snabbare än något naturmaterial. En disktrasa i hellinne absorberar effektivt och det går att torka riktigt torrt. När det behövs maskintvättas linnedisktrasan i 60 grader, alternativt kokas i en kastrull med vatten. Linet kommer från naturen, så när trasan gjort sitt läggs den på komposten och bli jord igen. Den blir på så sätt en av de mest miljövänliga inslagen i ditt kök!

Disktrasor från Växbo Lin
Värna naturen och använd en ekologisk produkt som håller länge och som dessutom kan läggas på komposthögen när den inte används längre.

Klicka på länken för att komma till Växbo Lins fantastiska disktrasor här i JDOTS webshop!
https://www.jdots.se/sv/artiklar/disktrasor/index.html

2013-10-07 @ 11:28:04
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden K2rKj7:
Kommentarer:
Fortsätt »