FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Produkterna är mer än bara smycken – varje pärla berättar sin egen historia!

Ibland kan jag känna en otrolig hopplöshet kring mänskligheten. I vårt samhälle matas vi hela tiden med elände och bedrövelse. Nyheterna är fyllda till bredden av blodiga dåd, kris och katastrof. Resultatet blir lätt att man drar slutsatsen att mänskligheten är ond och rutten.För en tid sedan träffade jag Maria som driver re:wake design och nu är mitt hopp tillbaka! Det hela började när Maria sa upp sig från sitt jobb för att förverkliga sin dröm, att arbeta som volontär i Afrika. Hon hamnade i Kenya där hon skulle utbilda kvinnor i Kiberas slum inom ämnet entreprenörskap. Tyvärr var det mycket få kvinnor som deltog då de dels inte hade kapital och dels var hemma och tog hand om barnen. Då föddes idén om att starta upp ett smyckesföretag som skulle möjliggöra att kvinnorna fick en egen inkomst, kunde arbeta i hemmet samt få ökade kunskaper inom entreprenörskap.I januari 2012 startade Maria smyckesmärket re:wake design. De unika handgjorda smyckena är tillverkade av återanvänt papper som affischer och modemagasin. Varje smycke är märkt med namnet på den kvinna som tillverkat det och du har möjlighet att läsa mer om henne på http://www.rewakedesign.com/our-people/. Det är totalt nio kvinnor som tillverkar smyckena och med hjälp av inkomsten kvinnorna får från smycken har de möjlighet att starta upp och/eller investera i sina företag.Det känns underbart att få lansera dessa unika re:wake produkter i JDOTS webshop. Hopp och drömmar är så viktigt! Det får oss att våga tro på framtiden.

Torsdagen den 19 september kommer JDOTS att ha ett unikt lanseringsevent tillsammans med re:wake design. Möt Maria i egen hög person, shoppa, mingla och ät och drick gott. Varmt välkomna till den skönaste källarbutiken i SOHO (Mariatorgets nya benämning)! Under kvällen får du och dina vänner 15 % på alla smycken från re:wake design!

Skriv in i almanackan redan nu!
Bellmansgatan 22C
Torsdagen den 19 september klockan 17.30–20.00

Anmäl dig genom att lämna en Kommentar här nedan eller mejla info@jdots.se. Självklart får ni ta med era vänner också. Hoppas vi ses :)

2013-09-05 @ 19:13:03
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden Wd2skH:
Kommentarer:
Fortsätt »