FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Torsdagen den 11e april bjuder Andrea G Design, re:wake design och JDOTS in till en mode-kväll i hållbarhetens tecken. Välkommen att inspireras av vårens kollektioner av kläder, smycken, textilier och inredningsprodukter som alla har en sak gemensamt - de är designade med etik i fokus. Under kvällen hittar du en variation av produkter och hantverk, till förmånliga priser, som är tidlösa, unika, stärker utsatta i vårt samhälle samt är gjorda av återanvända och återvunna material.

Eventet hålls på Bellmansgatan 22C. Vi bjuder på dryck och tilltugg! Anmäl dig genom att lämna en Kommentar här nedan eller mejla info@jdots.se. Självklart får ni ta med era vänner också. Hoppas vi ses :)JDOTS värnar om kvalitet, omsorgsfullt hantverk och tidlöshet. Alla produkter är noga utvalda och produceras med respekt för både människan och naturen. JDOTS har en enda gyllene regel; vi erbjuder bara saker som vi verkligen älskar!
www.jdots.se

Andrea G Design lanserar våren 2013 sin tredje klänningskollektion The 24 Hour Dress - Summer Holiday med färgglada klänningar för dygnets alla timmar.
Utöver klänningar erbjuder Andrea G Design T-shirt kollektioner för att hjälpa utsatta barn i Baltikum och Sydafrika.
www.andreagdesign.com

re:wake design är ett smyckesmärke som omvandlar återanvänt papper till färgglada unika smycken. Varje smycke är handgjort av kvinnor från utsatta områden i Kenya, och bidrar till att de kan realisera sina entreprenöriella drömmar. Våra produkter är mer än bara smycken – varje pärla berättar sin egen historia.
www.rewakedesign.com

Varmt välkommen!

2013-04-04 @ 17:52:44
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden KV5U2r:
Kommentarer:
Fortsätt »