FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Av en slump hittade jag tre likadana stolar som stod lite undangömda i ett hörn. De hade verkligen sett bättre tider, men vilken potential! Jag föll genast för den nätta och snygga designen. Nu har de genomgått en riktig förvandling. Same same but different!
Det är bättre för miljön att återanvända istället för att bara återvinna. Genom att återanvända sparar vi ännu mer på jordens resurser. Ge möblerna ett andra liv!


HELT RÄTT MED SVART & VITT.
Strikt svart och vitt är tidlöst och alltid lika rätt. Snygga inredningsdetaljer och en skön elefant passar in med det mesta.
På golvet: MATTA HOME Salt & Peppar, STOL Elefantlek, TYGKASSE Svart linne och privat bokstavsmugg fån Design Letters och Arne Jacobsen.

På äppellådan: PLÄD TANGO Svart och KUDDE FARMOR Vit
I taket: LAMPA Zick-ZackNÄRA NATUREN.
Naturmaterial, hantverkstraditioner, marmor, grova strukturer, luft, ljus och framför allt odling och trädgård. Släpp in naturen och syresätt inredningen.
På golvet: MATTA RAINBOW Svart, KUDDE HEXAGON Blå, KUDDE SADELGJORD Blå, KUDDE MORMORSRUTA Blå, STOL Piri Piri, SKÄRP MOCKA Blå, röd, orange och grön. Privat grön vas. Den underbara buketten kommer från Vildrosor & Tistlar på Mariatorget.

På stolen: NALLE Turkosblå
I taket: GRÖN TEXTILSLADD MED LAMPHÅLLARE I PORSLINVACKERT OCH VARMT MED GRÅTT.
Ulligt, mjukt och blankt. Grått i alla nyanser ger en varm och mysig känsla. Njut av en dov och sober färgskala.På golvet: FÅRSKINN Grå, KUDDE FÅRSKINN Grå, STOL Ullig, OLJELAMPA ETERNITY Liten och OLJELAMPA ETERNITY Stor.

På stolen: ALPACKA VANTAR Ljusgrå
På äppellådan: KABELSTICKAD PLÄD HARMONI Grå

2013-02-06 @ 15:39:00
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden p6maqG:
Kommentarer:
Fortsätt »