FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Det är svårt att tro att det snart är jul, men om 24 dagar kommer tomten. Tänk vad skönt för alla tomtar att slippa trängas på stan i år! Beställ dina klappar enkelt och bekvämt från oss istället. Fram till jul kommer vi regelbundet att ge dig våra spännande och högkvalitativa julklappstips som passar till både dig själv, din familj och dina vänner. Så håll er uppdaterade här på bloggen eller följ oss på facebook.


Här kommer fem julklappstips från JDOTS:

TILL DEN FRUSNE.
Dagens första julklappstips är för den som lätt blir frusen. Eller, om det blir en likadan vinter som de senaste åren, så kan det passa till vem som helst. Pläd Tango är en mysig fiskbensmönstrad ullpläd i supermjuk kvalitet från svenska Klippans Yllefabrik, finns i flera härliga färgställningar.
 
TILL NÅGON DU BRYR DIG OM.
Alpacka vantar - fantastiska handstickade vantar i det mjukaste alpackagarn med ett vackert stjärnmönster. Fint för frusna tassar!
Passar perfekt vid snöbollkriget – med dessa goingar blir du en självklar vinnare!
 
TILL LIVSNJUTAREN.
Lyxig kudde Beatrice med dekorativa krysantemum blommor - blir ett smycke i hemmet!
 
TILL GLÖGGFESTEN.
Varde ljus! Istället för julblomman föreslår vi att du tar med dig en förpackning handstöpta svenska herrgårdsljus. Blir en succé!
 
TILL MÖNSTER-FANTASTEN.
Unik ryggsäck i det omtyckta Unikkomönstret från Marimekko. Bäst av allt – ryggsäcken säljs inte längre hos Marimekko så julklappen blir garanterat unik!

2012-11-30 @ 09:23:50
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 83Xmda:
Kommentarer:
Fortsätt »