FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG

Till julen passar tidlöshet och traditionell hantverksstil extra bra. Låt dig inspireras av våra mysiga fiskbensmönstrade ullplädar, handstickade vantar, handstöpta ljus, gamla ljusstakar i järn, handvävda kuddar, handflätade snöstjärnor och skapa sen din alldeles egna strålande jul.Klicka här för att komma direkt till JDOTS julsortiment!

Succén från förra året är tillbaka!
Jag hade länge letat efter några riktigt fina adventsljusstakar, utan att hitta några. Men så äntligen! Förra året vid den här tiden skulle jag inreda ett showroom åt en kund och hittade några galet fina adventsljusstakar från svenska Star Trading som har specialiserat sig på julbelysning. Eftersom JDOTS webshop ännu inte fanns mejlade jag ut till nära och kära för att se om någon mer var intresserad av att beställa. Succén var given! Självklart kommer dessa fina adventsljusstakar att ha en plats i JDOTS webshop varje jul. I år har vi även utökat sortimentet!
ADVENTSLJUSSTAKE TALL BOW.

Adventsljusstake Tall Bow är en helt underbar adventsljusstake i bågform. Sju stycken energisnåla LED ljuskällor på 0,1 watt styck sprider ett behagligt ljus. En riktig JDOTS-favorit som kommer bli ett smycke i ditt hem!
ADVENTSLJUSSTAKE TALL T.

Adventsljusstake Tall T är en modern adventsljusstake i T-form. Sju stycken energisnåla LED ljuskällor på 0,1 watt styck sprider ett behagligt ljus.
ADVENTSLJUSSTAKE TALL.

Adventsljusstake Tall är en riktigt stor och pampig ljusstake för stora fönster. Eller varför inte placera den på golvet eller sidebordet! Hela 110 cm hög och 61 cm bred drar den garanterat blickarna till sig. Nio stycken energisnåla LED ljuskällor på 0,1 watt styck sprider ett behagligt ljus.


Julklappstips från JDOTS

Tänk vad skönt för alla tomtar att slippa trängas på stan i år. Beställ dina klappar enkelt och bekvämt från oss istället. Fram till jul kommer vi regelbundet att ge dig våra spännande och högkvalitativa julklappstips som passar till både dig själv, din familj och dina vänner. Så håll er uppdaterade här på bloggen och följ oss på facebook.

2012-11-16 @ 10:54:08
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden FZRNBF:
Kommentarer:
Fortsätt »