FÖLJ OSS PÅ       

BLOGG


I fredags var vi och besökte Eco Now på Münchenbryggeriet. Mässan var fylld till bredden med ekologiska produkter, miljösmarta val, inspiration och information om allt som rör vår miljö. Vi fick massor med inspiration och träffade en massa härliga människor som brinner för det de gör. UNDERBART!

Vi på JDOTS arbetar kontinuerligt med att söka efter intressanta produkter till vårt sortiment. Vi har listat tre av våra favoriter från Eco Now. Vem vet, kanske kommer någon av dessa fantastiska produkter att lanseras i webshopen inom kort …


Till alla kaffetokiga där ute …

De här snygga take away-muggarna från KeepCup är ett väldigt bra alternativ till slit och släng-samhället och dess engångsmuggar. Den är miljövänlig, giftfri, BPA-fri och återvinningsbar. Den svåra frågan är: vilken färg jag ska välja och hur många olika färgställningar får jag plats med i mitt köksskåp?Tummen upp för ett lite miljövänligare kaffedrickande!


Världspremiär …

På Eco Now mässan var det även världspremiär för Rekostart som arbetar med ekologiska och miljömärkta baby- och barnprodukter. Nu kan man tryggt och enkelt prenumerera på deras babyprodukter, som dessutom är helt giftfria! Varannan månad får Rekostarts prenumeranter en box med 4-5 babyprodukter, anpassade till barnets ålder.Vilken fantastiskt idé!Rekostart har läst innehållsförteckningarna åt dig!


Bee the change you want to see in the world …

Det australiensiska märket Apple&Bee tillverkar bedårande necessärer, barnartiklar och väskor i alla former och storlekar i ekologiska och hållbara material med tanke på vår planet.


Skötbäddöverdrag i ekologisk bomull med söta Giraffer och Ugglor.

2012-10-08 @ 12:10:37
#1
Hanna
Åh vilka fina muggar! Vill ha!
2012-10-08 @ 12:20:15
URL:
#2
Mia Antonsson
Vad kul att du skriver om Rekostart.
Jag kan avslöja att i en av boxarna får man en haklapp från Apple&Bee med uggla, giraff eller elefant, men det blir en överraskning vilken man får :-)
Vi försöker hitta de allra finaste, ekologiska och giftfria produkterna som finns på marknaden!
2012-10-08 @ 13:38:38
#3
anders hallstrm
kul att ni gillade mässan. ses nästa år hoppas jag.
2012-10-08 @ 14:07:08
URL:
#4
Kristina stergren
Jätteroligt att du gillar KeepCup! Vem gör inte det -)
Självklart hoppas vi att vi får se dem i din fina webshop så att fler kan lägga vantarna på kloka koppar!
2012-10-08 @ 20:47:17
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden GcPGtN:
Kommentarer:
Fortsätt »