FÖLJ OSS PÅ       

TÄNGER. Ekologisk bambu i gruppen KLIMATSHOPPEN / Köksredskap hos JDOTS (2-33-002v)
TÄNGER. Ekologisk bambu
TÄNGER. Ekologisk bambu

TÄNGER. Ekologisk bambu

Praktiska och greppvänliga tänger tillverkade i certifierad ekologisk bambu. Tänger i olika storlekar gör matlagningen och serveringen både lättare och mer hygienisk. Perfekta att servera sallader, plockmat och rostat bröd med. De passar även utmärkt att använda både vid spisen och vid grillen.

Välj mellan: Liten 16,5 cm, Mellan 23 cm och Stor 30,5 cm.

Bambun är naturligt fläckresistent, antibakteriell och både lättare och starkare än trä, vilket gör den till ett idealiskt material att använda i köket.

Skötsel: Handdiska tängerna och torka dem torra. De får inte ligga i vatten eller diskas i maskin. Olja gärna in dina redskap med jämna mellanrum för att de inte ska torka.

Leveranstid:


Storlek: 
Antal: 
Artikelnr:
2-33-002v

Kampanj:

Antal:
0

Kampanjstart:

Kampanjstopp:


Bambu fakta:
Bambu är en av de snabbast växande plantorna i världen och växer nästan var som helst utan kemikalier, konstgödsel och bekämpningsmedel. När den skördas tas inte roten bort utan den fortsätter att skjuta nya skott. Rotverket förhindrar jorderosion och kan planteras på jordar som förstörts genom avverkning och erosion. Bambu är en mycket förnybar resurs och 100 % nedbrytningsbart.
Material: Ekologisk bambu
Övrigt: certifierad via USDA Organic
Varumärke: Bambu