FÖLJ OSS PÅ       

HUMBLE BRUSH TANDBORSTE. i gruppen KLIMATSHOPPEN / Kattprodukter hos JDOTS (2-34-097)
HUMBLE BRUSH TANDBORSTE.
HUMBLE BRUSH TANDBORSTE.
HUMBLE BRUSH TANDBORSTE.

HUMBLE BRUSH TANDBORSTE.

Hur trist det än låter är det viktigt med bra munhygien för att förebygga tand- och tandköttsproblem. Genom att borsta tänderna regelbundet får man bort en stor del av den plack som bildas och därmed minskar risken för tandlossning. Med den här supereleganta och miljövänliga tandborsten från svenska Humble Brush finns det inga ursäkter längre. Om man nu måste borsta tänderna varför inte göra det med stil!

Svenska Humble Brush är världens mest sålda miljövänliga tandborste! Tandborsten är tillverkad av bambu med ultra-mjuka borststrån i nylon, helt fria från BPA. Ingen tandkräm behövs. Det viktigaste är den mekaniska rengöringen som tar bort bakteriebeläggningarna som sitter på tanden närmast tandköttskanten.

Varje gång en tandborste säljs så skänker Humble Brush motsvarigheten av värdet för en tandborste till ett projekt som arbetar för bättre tandvård i länder där det inte är en självklarhet med bra munvård för barn.

Deras vision är att hela produkten ska vara ekologisk, även förpackningen. Tandborsten packas därför in i ett komposterbart transparent material skapat från växter. Den yttre förpackningen är gjord utav 100 % återvunnet material.

Skötsel: Skölj av tandborsten noga efter användning och låt den lufttorka, låt den aldrig ligga i blöt. Lägg den gärna i komposten istället för att kasta den i soporna.

TIPS! Spraya lite kattmynta på tandborsten så förvandlas den till en rolig leksak. SMILE!
Leveranstid:

35 kr

Artikelnr:
2-34-097


Färg: Lila
Övrigt: Extra mjuka borststrån
Material: Bambu
Varumärke: The Humble Co.